Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Arbets­givar­ko­or­di­na­torer

Glad kvinna som lyssnar på något i hörlurar.
Arbetsgivarkoordinatorer roll är att finnas tillgängliga för arbetsgivare och individen samt för handledarna i Samordningsbrons verksamheter.

Vi arbetar med färre individer än en ”vanlig” arbetsförmedlare vilket gör att vi har mer tid till att vara flexibla och lyhörda och därmed skräddarsy efter arbetsgivarens och individens behov. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar.

Tillsammans med handledare i Samordningsbron ackvirerar vi lämpliga praktikplatser till deltagarna när de är redo för det, som ett steg mot ett arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Vi kontaktar också arbetsgivare utifrån deltagares önskemål om arbete.

Vi stöttar individer genom att följa med till arbetsplatsen vid behov. Vi stöttar arbetsgivare genom att ge information om praktik och våra anställningsstöd. Vi är närvarande i hela processen för att få till en långsiktighet i anställningen. Vi följer upp alla anställningar. Om problem uppstår på vägen, antingen från arbetsgivarens eller individens sida så erbjuder vi vår service för att lösa dem.

Vi underlättar i kontakten med Arbetsförmedlingen genom information samt att vara behjälpliga med administrativa uppgifter, vilket gör att ledtiden inom myndigheten förkortas.

Relaterat

Samord­nings­bron

Genom Samordningsbron samlas våra insatser under ett tak.

Alla insatser

Blomknopp som ser ut som en figur som dansar.

Arbets­mark­nads­in­satser Kinda

Arbetsmarknadsinsatser Kinda är en strukturerad verksamhet inom arbetsmarknadsinsatser i Kinda kommun och en del av ESF-projektet Samordningsbron.
Fönster i huset på Backaberg.

Backa­berg Annexet

Backaberg Annexet finns till för personer som behöver extra stöd för komma vidare mot arbete eller studier.
Vatten och glas med en kock och personal i bakgrunden.

Café Drivbänk

Drivbänk är en arbetsmodell för arbetssökande personer med intresse för arbete inom restaurang, odling, yttre skötsel och/eller gröna näringen generellt.
Växthus hos en av våra insatser: Drivbänk.

Drivbänk

Drivbänk är en arbetsmodell för arbetssökande personer med intresse för arbete inom restaurang, odling, yttre skötsel och/eller gröna näringen generellt.
Vy från Jonsbos trädgård.

Jonsbo

På Jonsbo har deltagaren möjlighet att mjukstarta för att närma sig arbetslivet och stärka sina förmågor.
Kaffekopp med texten "I love you".

Ryds Herrgård

Verksamheten på Ryds Herrgård drivs av Kårservice Östergötland AB som ägs av studentkårerna vid Linköpings Universitet.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.