Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Webbi­na­rium om Arbets­för­med­lingen i Öster­göt­land

13 april 2023
9:00
-10:30
Digitalt

OBS! Datumet har passerat.

foto: Yoksel Zok
Hur arbetar Arbetsförmedlingen och hur ser arbetsmarknaden ut i Östergötland?

Krisrubriker i tidningarna runt om i Sverige kring läget på arbetsmarknaden, hur ser det ut i Östergötland? På vilken nivå ligger arbetslösheten i olika grupper? Vilka branscher är det mest efterfrågan inom, hur har utvecklingen sett ut de senaste åren och hur tror vi att framtiden kommer se ut samt vilka utmaningar ser vi på arbetsmarknaden?

Arbetsförmedlingen och andra myndigheter och aktörer har haft och kommer ha en viktig roll framöver men hur jobbar myndigheten idag? På vilket sätt ser Arbetsförmedlingen att de ska fungera som ett nav på arbetsmarknaden? Hur arbetar vi på Arbetsförmedlingen idag och skiljer det sig hur vi arbetade förr?

 

Fler event

Välfärdsguiden-stadssiluett
25 april

Kom igång med Välfärds­guiden

Digitalt
Nu kommer Välfärdsguiden - din digitala guide till välfärdssystemet. I det här webbinariet lär du känna Välfärdsguiden, och får tips om hur du använder verktyget.
Blommor
2 maj

Inter­kul­tu­rell kommu­ni­ka­tion

Digitalt
Robert Johansson, religionsvetare med fokus på beteendevetenskap och religionshistoria kommer denna förmiddag att föreläsa om Interkulturell kommunikation som handlar om
yue-su-Qdqd7Z9CuNE-unsplash
30 maj

Ungdom­sen­käten “Om mig”

Digitalt
Hanna Henriksson som är Region Östergötlands samordnare för enkäten presenterar en nulägesbild av hur unga i Östergötland mår och vad som kan ligga bakom resultaten.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.