Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Medlemsråd

Medlemsrådet är ett forum för samråd om till exempel årsredovisning, verksamhetsplan och budget. I rådet ingår kommunstyrelsens ordförande från de tre kommunerna, regionråd och högre chefer på Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Samordningsförbundet Centrala Östergötlands medlemsråd består av kommunstyrelseordföranden från Linköping-, Kinda-, och Åtvidabergs kommuner, regionråd från Region Östergötland, och högre tjänstemän från Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Samråd sker med medlemsrådet rörande kommande års verksamhetsplan och budget, samt årsredovisning.

Möten

Medlemsråd

25 april, 2024
Linköping, Platensgatan 5A
Fysiskt

Medlemsråd

23 oktober, 2024
Linköping, Platensgatan 5A
Fysiskt

Relaterat

Styrdo­ku­ment

Här finns våra viktigaste styrande dokument som årsredovisning, verksamhetsplan och förbundsordning.

Organi­sa­tion och styrning

Ytterst är det våra medlemmar som sätter ramarna för uppdraget.

Samord­nings­för­bundet Centrala Öster­göt­land

Vi skapar förutsättningar för våra medlemmar att arbeta tillsammans för att alla ska få en chans att komma vidare till arbete och studier.

Bered­nings­grupp

Beredningsgruppen förbereder frågor kring det praktiska arbetet på förbundet och förbereder beslutsunderlag till styrelsen.

Styrelsen

Styrelsen styr mål och inriktning för förbundet. I styrelsen finns politiker och tjänstepersoner från alla av våra medlemmar.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.