Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Våga fråga — det kan vara livsvik­tigt!

4 oktober 2023
13:00
-16:00
Digitalt

OBS! Datumet har passerat.

solrosor
foto: Jonny Gios
Vi bjuder in till ett digitalt seminarium med Charlotte Axelsson där hon berättar om vikten av att ställa rutinmässiga frågor om våld till alla som man möter i sin yrkesroll inom vården, socialtjänsten eller som handläggare på en myndighet.

Seminariet är en del av projektet Att motverka våld i nära relationer som finansieras av Europeiska Socialfonden. Samordningsförbundet centrala Östergötland ingår i projektet tillsammans med Samordningsförbunden RAR Sörmland och Degerfors/Karlskoga.

Genom projektet vill vi bland annat uppmuntra alla att ställa frågor om våldsutsatthet till sina brukare, patienter eller kunder och därmed öka tidig upptäckt av våld.

Att ställa livsviktiga frågor gör att du bidrar till de jämställdhetspolitiska målen samtidigt som du räddar liv och formar ett samhälle fritt från våld.

Plats: Microsoft Teams

Anmälan senast 2 oktober till: nils@rarsormland.se

Fler event

yue-su-Qdqd7Z9CuNE-unsplash
30 maj

Ungdom­sen­käten “Om mig”

Digitalt
Hanna Henriksson som är Region Östergötlands samordnare för enkäten presenterar en nulägesbild av hur unga i Östergötland mår och vad som kan ligga bakom resultaten.

Relaterat

Våld i nära relationer

Vi har ett uppdrag att arbeta och utbilda i frågor som rör våld i nära relationer i våra sammanhang.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.