Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Konfe­rens Välfärds­guiden

13 december 2023
12:00
-13:00, 14 december 2023
Plats: Linköping
Fysiskt

OBS! Datumet har passerat.

Samordningsförbundet Centrala Östergötland bjuder in till en konferens där vi fördjupar oss i den digitala plattformen Välfärdsguiden, som är en utveckling av Insatskatalogen.

Vi pratar om hur verktyget kan fungera som ett stöd för handläggare och hur det ger den enskilda individen möjlighet att hitta vägar framåt i livet, utifrån den situation personen befinner sig i.

Vi tittar närmare på de delar som finns på plats i dag, de delar som är under uppbyggnad och vi lyfter blicken in i framtiden. Vad vill vi med Välfärdsguiden, vilka är möjligheterna?

Under konferensen får vi chansen att tillsammans skapa och öka förståelsen för den vision som är vägledande för arbetet med Välfärdsguiden.

Varmt välkomna till en spännande träff!

Konferensen sker på plats i Linköping, lunch till lunch.

Samordningsförbundet bjuder på lunch båda dagarna.

Datum: 13-14 dec 2023, lunch till lunch

Plats: Platensgatan 5A, Linköping

Vi har 35 platser. Först till kvarn gäller!

Fler event

yue-su-Qdqd7Z9CuNE-unsplash
30 maj

Ungdom­sen­käten “Om mig”

Digitalt
Hanna Henriksson som är Region Östergötlands samordnare för enkäten presenterar en nulägesbild av hur unga i Östergötland mår och vad som kan ligga bakom resultaten.

Relaterat

Att synas med ett vägval i Välfärds­guiden

Det här behöver du för att kunna visa din aktivitet i Välfärdsguiden.

Bli medlem i Välfärds­guiden

I dag är 19 samordningsförbund medlemmar i Välfärdsguiden och fler tillkommer hela tiden. Är ni en av våra framtida medlemmar?

Om Välfärds­guiden

Välfärdsguiden - målgrupp, tillgänglighet, och framtid.

Välfärds­guiden — digital guide i välfärds­sy­stemet

Välfärdsguiden är en webbplats/digital tjänst som vi håller på att bygga upp. Syftet är att besökarna ska kunna hitta lättillgänglig information.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.