Logotyp Samordningsförbundet Centrala Östergötland.

Föreläs­ning med Statisticon

25 maj 2023
9:00
-11:00
Digitalt

OBS! Datumet har passerat.

Fält med blommor
Under två timmar leder Statisticon en djupdykning i socioekonomi, befolkningsutveckling och den offentliga försörjningen utifrån samordningsförbundens perspektiv.

Föreläsning blandas med uppgifter för deltagarna att engagera sig i med syfte att öka kunskap och förståelse för hur faktorer som socioekonomi, befolkningsutveckling och offentlig försörjning påverkar samordningsförbundens framtida verksamhet.

Statisticon är ett medarbetarägt företag med expertis inom statistik och analys. Vid föreläsningen representeras Statisticon av Mats Forsberg, VD, och Helena Hedman, affärsutvecklingschef, båda med mångårig erfarenhet av välfärdsfrågor.

Mats har bistått ett stort antal myndigheter och organisationer med utvärdering och analys för att de ska kunna utveckla sin verksamhet och nå målsättningar. Helena Hedman har länge arbetat strategisk utveckling och styrning och ledning av offentlig verksamhet

Fler event

elizabeth-spencer-kZ7BcKeunTo-unsplash
11 april

Supported Employment, del 2

Digitalt
I denna föreläsning diskuteras viktiga komponenter för att nå ett framgångsrikt implementeringsarbete av nya arbetssätt så som Supported Employment/Supported Training.
Välfärdsguiden-stadssiluett
25 april

Kom igång med Välfärds­guiden

Digitalt
Nu kommer Välfärdsguiden - din digitala guide till välfärdssystemet. I det här webbinariet lär du känna Välfärdsguiden, och får tips om hur du använder verktyget.
Blommor
2 maj

Inter­kul­tu­rell kommu­ni­ka­tion

Digitalt
Robert Johansson, religionsvetare med fokus på beteendevetenskap och religionshistoria kommer denna förmiddag att föreläsa om Interkulturell kommunikation som handlar om
yue-su-Qdqd7Z9CuNE-unsplash
30 maj

Ungdom­sen­käten “Om mig”

Digitalt
Hanna Henriksson som är Region Östergötlands samordnare för enkäten presenterar en nulägesbild av hur unga i Östergötland mår och vad som kan ligga bakom resultaten.

PrenumereraJag vill få information från Samordningsförbundet Centrala Östergötland till min inkorg. Jag kan enkelt avsluta prenumerationen.